Bijeenkomst 20 juni in Eindhoven

Begin dit jaar is KKVV gestart met de landelijke uitrol van de applicatie. Het KKVV-beheersysteem is hard aan het groeien en steeds meer verhuurders/beheerders tonen hun interesse in het systeem.
Op 20 juni om 19.30u organiseren wij daarom in Seats2meet Eindhoven Strijp-S een bijeenkomst voor alle geïnteresseerde verhuurders. U kunt zich hier gratis voor aanmelden!
Die avond zullen wij een presentatie geven over het KKVV beheersysteem. Ook zal een huurrecht advocaat (Ronny Saedt van RAAF advocaten) spreken over 'aansprakelijkheid voor verhuurders, achterstallig onderhoud in combinatie met huurprijsaanpassing & bemiddelingskosten'.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 20 juni in Eindhoven? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KKVV, een compleet beheersysteem voor verhuurpanden:

KKVV is een volledig beheersysteem om (kamer)verhuurpanden goed te beheren. Het is ontwikkeld rondom "toezicht op brandveiligheid". Maar omdat een verhuurder niet met meerdere systemen wil werken, is in KKVV alles ingebouwd om een pand volledig en professioneel te beheren:

- Controle brandveiligheid (verhuurder <-> huurder)
- Huurregistratie
- Klachtenregistratie
- Module oplevering woonruimte
- Eindafrekening servicekosten
- Huismeester/schoonmaak check in – check out functie
- Huurverhogingen functie
- Communicatieplatform met de huurder
- En nog veel meer!

Het systeem bestaat uit een online beheeromgeving en een mobiele applicatie. U heeft altijd het complete overzicht in uw telefoon! KKVV voldoet aan alle eisen m.b.t. privacy, veiligheid en beveiliging in een online beheeromgeving (AVG).

Klik hier om een korte introductie film te bekijken.

Meld u aan

 19.00 uur:          Inloop.
 19.30 uur:          Ronny Saedt (RAAF Advocaten) 
Aansprakelijkheid  van kamerverhuurders.
20.15 uur:           Eef Willems (Stichting KKVV)
Uitleg KKVV-applicatie: volledig beheersysteem voor kamerverhuurders (inclusief brandveiligheid en verhuurregistratie).
Einde: 21.00 uur

U kunt op 20 juni buiten de presentaties om kennismaken met het systeem. Tussen 19.00 en 22.00 uur zijn medewerkers van KKVV aanwezig om verhuurders en verhuurorganisaties meer te laten zien van de KKVV applicatie.

 

 


 

Kosten:
De kosten voor deelname aan KKVV zijn dusdanig laag dat dit voor de verhuurder nauwelijks een reden kan zijn om ervan af te zien. De kosten voor deelname bedragen normaal gesproken €10,- per pand per maand. Hiervoor krijgt de verhuurder alle functionaliteiten ter beschikking. 
Echter, verhuurders die gebruik maken van de brandveiligheidsmodule betalen slechts €8,- per pand per maand.
Onder een pand verstaand wij een studentenhuis (3-15 wooneenheden). Appartementen zijn ook perfect te beheren met het KKVV-beheersysteem. De kosten voor een appartement/normaal woonhuis bedragen altijd €3,- per appartement per maand.

Verhuren van woonruimte:
Extra interessant is dat een verhuurder voorlichtings- en applicatiekosten kan doorberekenen aan de huurder. De rechter heeft geoordeeld dat het gebruik van KKVV voor de huurder een dusdanige meerwaarde heeft, dat de aan KKVV gerelateerde kosten (vastgesteld op € 150 per mutatie) mogen worden doorbelast door de verhuurder.

Op dit moment worden vele honderden woningen beheerd met de KKVV applicatie. De belangstelling voor KKVV neemt zo hard toe dat Stichting KKVV samen met Vastgoed Belang en Nationale-Nederlanden besloten heeft om de applicatie landelijk uit te rollen.