Bijeenkomst 20 maart in Leeuwarden

Begin dit jaar is KKVV gestart met de landelijke uitrol van de applicatie. Het KKVV-beheersysteem is hard aan het groeien en steeds meer verhuurders/beheerders tonen hun interesse in het systeem.

Op 20 maart om 10.00u organiseren wij daarom bij de WindMill Campus in Leeuwarden een bijeenkomst voor alle geïnteresseerde verhuurders. U kunt zich hier gratis voor aanmelden!

In deze bijeenkomst staan 2 begrippen centraal, die ook weer met elkaar te maken hebben:

Goed Verhuurderschap:

Overheid en gemeenten ontwikkelen nieuw verhuurbeleid en een belangrijk begrip hierbij is ‘Goed Verhuurderschap’. Ook vanuit huurders zelf en de media is er steeds meer aandacht en (soms onterechte) kritiek op de verhuurmarkt. Elke verhuurorganisatie die het beheren van haar panden correct wil regelen zal alle zaken rondom het verhuren steeds beter moeten vastleggen. Stichting KKVV is hier al langer mee bezig en zal in een presentatie dit verder toelichten.

Brandveiligheid:

Een onderdeel van ‘Goed Verhuurderschap’ is brandveiligheid. Poortvliet Veiligheidsdiensten heeft een beleidsplan brandveiligheid risicohuishoudingen ontwikkeld wat geïnitieerd is naar aanleiding van de brand op de Kelders in Leeuwarden op 19 oktober 2013. Poortvliet Veiligheidsdiensten zullen dit beleidsplan verder toelichten.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 20 maart in Leeuwarden? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Meld u aan

Agenda

09.45 - 10.00  Ontvangst

10.00 - 10.15  Opening door Laurens van de Noort, Vastgoed Belang

10.15 - 11.00  Meetbaar en zichtbaar maken van Goed Verhuurderschap, door Stichting KKVV

11.00 - 11.30  Presentatie Brandveiligheid Risicohuishoudingen – Poortvliet Veiligheidsdiensten

11.45 - 12.00  Uitreiking certificaat Goed Verhuurderschap en landelijke lancering hiervan

U kunt op 20 maart buiten de presentaties om kennismaken met het systeem. Vanaf 10.00 uur zijn medewerkers van KKVV aanwezig om verhuurders en verhuurorganisaties meer te laten zien van de KKVV applicatie.