Servicekosten afrekening

Servicekosten en de servicekosten afrekening in KKVV

31 mei 2018

Servicekosten en de servicekosten afrekening. Veel verhuurders worstelen hiermee en proberen, als het even kan, een servicekosten afrekening te voorkomen. Het verzamelen van de juiste facturen voor deze afrekening en vervolgens het berekenen kan namelijk veel tijd in beslag nemen.
In het KKVV beheersysteem zit echter een handige module om makkelijk en snel de servicekosten afrekening voor u te maken.

In de servicekosten module van KKVV staan álle posten die u mag doorbelasten aan de huurder al automatisch opgesteld. Met hierbij al de juiste verdeelsleutel en de wettelijk toegestane administratiekosten. U hoeft alleen de juiste getallen in te vullen en de berekening volgt vanzelf.
Daarnaast houdt het systeem automatisch bij hoeveel servicekosten een huurder dat jaar betaald heeft. De afrekening wordt zo een fluitje van een cent en rolt zo uit het systeem, klaar om verstuurd te worden!

Heeft u hier interesse in? Of heeft u naar aanleiding van dit artikel nog andere vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

info@kkvv.nl - 024-3604599 - http://www.kkvv.nl/contact

 Terug naar het nieuws overzicht